УКР РУС

Моурінью: Погба має величезний вплив на гру Манчестер Юнайтед

19 листопада 2017 Читать на русском

Наставник Манчестер Юнайтед Жозе Моурінью прокоментував перемогу над Ньюкаслом (4:1) у 12-му турі АПЛ.

"Я задоволений тим, як команда відреагувала на пропущений гол. Ми здобули важливі 3 очки, мені сподобалась гра Манчестер Юнайтед. Великий позитив у тому, що повернулись травмовані футболісти, особливо Ібрагімовіч. Він отримав дуже драматичну травму і його повернення вийшло емоційним.

Ібрагімовіч: Чи хвилювався я перед поверненням? Ні, адже леви не люди

Поль Погба виглядав у матчі з Ньюкаслом, як футболіст іншого рівня, ніж інші. Склалось враження, ніби він і не пропустив кілька місяців. На початку сезону Погба і Матіч складали двигун команди. Нарешті ця зв'язка повернулась до роботи.

Погба справляє великий вплив на футбол Манчестер Юнайтед. Не знаю, чи зіграє він в середу у Лізі чемпіонів. Ми маємо берегти його, він надто важливий.

Ми почали матч проти Ньюкасла невдало. Однак я не звинувачую своїх гравців. Суперник провів перший тайм дуже організовано. Другу половину ми можемо занести собі в актив. Ми цілком контролювали гру і забили хороші м'ячі.

Лукаку? Він нападник і має забивати голи. Хоча я не сварю його, якщо він виконує необхідну роботу, але не забиває. Голи необхідні для його самовпевненості. Радий, що йому вдалось вразити ворота Ньюкасла", – цитує Моурінью офіційний сайт Манчестер Юнайтед.

Манчестер Юнайтед – Ньюкасл – 4:1 – Відео голів та огляд матчу