УКР РУС

Моурінью планує кадрову революцію: 8 гравців – на вихід, доля Погба та роль Фреда

19 березня 2018 Читать на русском

Головний тренер Манчестер Юнайтед Жозе Моурінью має намір серйозно "перетасувати" склад своєї команди після раннього вильоту з Ліги чемпіонів від Севільї.

8 гравців – на вихід

За інформацією ESPN, перед підписанням нових виконавців Моурінью має намір провести серйозну кадрову чистку в Манчестер Юнайтед та позбутись одразу 8-х виконавців. У немилість до португальського фахівця потрапили: Люк Шоу, Дейлі Блінд, Андреас Перейра, Матео Дарміан, Кріс Смоллінг, Андер Еррреа, Антоні Мартіаль та Хуан Мата.

Севілья на виїзді обіграла Манчестер Юнайтед і вийшла в чвертьфінал Ліги чемпіонів

Продаж цих футболістів, а також відхід по завершенні сезону Майкла Карріка, Маруана Феллаїні та Златана Ібрагімовіча, у яких завершуються контракти, повинні принести "Особливому" чимало коштів на покупку нових гравців.

Фред, як пріоритетна ціль

Моурінью вважає, що Манчестер Юнайтед не вистачає щонайменше 4-х футболістів топ-класу, щоб боротися за перемогу в АПЛ та Лізі чемпіонів. Однією з перших "ластівок" в оновленому проекті сеу Жозе може стати хавбек Шахтаря Фред. Після того, як до бразильця охолов інтерес з боку Ман Сіті, МЮ вважається головним претендентом на "гірника". Принаймні, якщо вірити ESPN, Моурінью називає Фреда пріоритетним трансфером.

Нова форма Манчестер Юнайтед на сезон 2018/19, за яку Моурінью може бути соромно

Крім цього, Моурінью начебто дав вказівку керівництву МЮ підписати захисника Тоттенхема Денні Роуза, щоб нарешті вирішити проблему із лівим флангом оборони, де з перемінним успіхом діяли Шоу, Блінд та Янг.

Також на радарі у Моурінью досі перебувають хавбек Інтера Іван Перішіч та захисник Реала Рафаель Варан. Цих футболістів португалець намагався підписати ще влітку 2017-го.

Погба залишається

Попри чимало спекуляцій щодо можливого відходу з Манчестер Юнайтед Поля Погба, французу відводиться одна з ключових ролей у новому проекті Моурінью. Однак португалець вважає, що Погба потрібні сильні партнери у центрі поля, як Фред, щоб він міг повністю розкрити свій потенціал та отримати більше свободи.

Скот Мактомінай та Маркус Решфорд, на думку Моурінью, також мають вийти на новий якісний рівень у сезоні 2018/19 та стати лідерами команди.