УКР РУС

Моурінью оштрафували на 25 тисяч фунтів

28 січня 2015 Читать на русском

Головного тренера "Челсі" Жозе Моурінью оштрафували на 25 тисяч фунтів стерлінгів за висловлювання про те, що проти лондонського клубу ведуть кампанію.

Португальського фахівця покарали за слова, які наставник виголосив після нічиєї з "Саутгемптоном" в 19-му турі чемпіонату Англії.

Моурінью тоді сказав наступне:

"По-моєму абсолютно ясно, що результат є наслідком кампанії проти нас. У першому матчі Коста отримав жовту картку, коли мав бути призначений пенальті, а в Бернлі була червона картка. Через два місяці ми втратили два очки у матчі, де був призначений пенальті, а Фабрегас отримав жовту картку. У футболі ми завжди намагаємося (або повинні намагатися) міняти речі на краще, а подвійне покарання це щось неймовірне. ми отримуємо погані жовті картки. Так можна висловитися. Я не кажу про всі попередження, а про важливі моменти, які впливають на результат".

Відзначимо також, що португальський наставник вчора після матчу-відповіді 1/2 фіналу Кубка англійської ліги проти "Ліверпуля" (1:0) відмовився коментувати суддівство, зазначивши, що його за це оштрафують. Моурінью був незадоволений непризначеним пенальті.