УКР РУС

Моурінью: Не чекаю, що мене будуть оспівувати на трибунах

17 вересня 2015 Читать на русском

Наставник "Челсі" Жозе Моурінью прокоментував першу гру групового турніру Ліги Чемпіонів сезону 2015/16 проти "Маккабі" з Тель-Авіва.

"Ми продемонстрували відмінну гру з м'ячем. Фабрегас і Лофтус-Чік задавали високий темп командної гри. Ми швидко виходили з оборони і без затримки переправляли м'яч до лінії атаки. Ми показали хороший футбол.

Згоден, ми не грали проти "Барселони", "Реалу" або "Баварії". Однак наш суперник заслужено пройшов "Базель" в кваліфікації та приїхав сюди з настроєм дати справжній бій. Але це не стало для нас проблемою, оскільки ми показали дійсно хорошу гру. Якби ми програли, уявляю, в якому настрої підійшли б до дербі з "Арсеналом".

Щодо Лофтуса-Чіка, то я радий, що він демонструє гру високої якості. Він в змозі конкурувати за місце на полі з іншими футболістами, відтак отримує можливість проявити себе. У нього величезний потенціал, однак з молодими гравцями потрібно працювати обережно, ретельно обираючи момент. Сьогодні я задоволений його прогресом.

Також для мене важливо те, як уболівальники підтримують гравців. Я радий, коли з трибун скандують імена футболістів або виспівують назву клубу, проте не чекаю цього для себе. Хоча, не приховую, це вельми приємно. Це краще, ніж чути на свою адресу свист. Я радий, що наші вболівальники не слухаються сліпо преси та продовжують підтримувати клуб в непрості часи", - цитує Моурінью сайт вболівальників "Челсі".

Нагадаємо, на старті групового етапу Ліги чемпіонів "Челсі" знищив "Маккабі".

Читайте також:
Моурінью хоче тренувати "Арсенал" і збірну Англії