УКР РУС

Моурінью міг повернутися в Порту – Манчестер Юнайтед заблокував угоду

19 квітня 2020 Читать на русском

Президент Порту Пінту Да Кошта заявив, що намагався повернути в клуб Жозе Моурінью.

"Кілька сезонів тому, коли ми були без тренера в середині кампанії, а потім пішов і Луїш Каштру (нинішній наставник Шахтаря. – прим.), я звернувся до Жозе Моурінью, у якого був контракт з Манчестер Юнайтед на наступний сезон.

Сімеоне в космосі, Клопп за межами топ-3, звільнений бос Ярмоли має більше за наставників Юве і ПСЖ – заробітки тренерів

Я запитав Моу, чи може він перебратися в Порту на півроку, щоб ми гідно завершили сезон. Жозе погодився і збирався вилітати, але керівництво Манчестер Юнайтед заборонило йому це робити. Все тому, що і Порту, ​​і МЮ тоді брали участь в Лізі Європи. Нас сприймали, як конкурентіва.

Моурінью був готовий працювати з нами, і це хороший показник. Шкода, що у нас не вийшло попрацювати, але в майбутньому я спробую ще раз", – зазначив Пінту Да Кошта в коментарі O Jogo.

Нагадаємо, Моурінью зробив собі ім'я, працюючи саме з Порту. У 2004 році португалець разом з "драконами" виграв Лігу чемпіонів. До слова, Жозе був вдруге звільнений із Челсі в грудні 2015, а вже влітку 2016 очолив Ман Юнайтед. Очевидно, саме в той період він отримував пропозицію тимчасово попрацювати з Порту.

Манчестер Юнайтед видужує: зник хаос, сотні мільйонів витрачаються грамотно, "новий Кріштіану" на авансцені