УКР РУС

Моурінью: "Фенербахче" налаштувався на гру з нами так, ніби це був фінал Ліги чемпіонів

4 листопада 2016 Читать на русском

Головний тренер МЮ Жозе Моурінью прокоментував поразку своєї команди в матчі групового раунду Ліги Європи від "Фенербахче" (1:2).

"Дати "Фенербахче" перевагу при такій атмосфері і підтримці трибун – це те, чого він і прагнув. Суперник тягнув гру, тиснув на суддів і симулював. Це наша вина. Після другого пропущеного м'яча ми відреагували на ситуацію і матч міг закінчитися інакше. Втім, ми не заслужили більшого. Для хорошого результату потрібно грати на максимумі всі 90 хвилин. Футбол – це не тільки якість гравців або команди, тут потрібно проявляти зусилля, грати на межі можливостей і віддавати всі сили. Команда, яка пропускає після двох хвилин на полі – не готова морально. "Фенербахче" вийшов на поле так, ніби у фіналі Ліги чемпіонів, а ми – ніби на літніх зборах.

Ми не залежимо від інших, адже можемо забезпечити собі путівку в наступний раунд самі. Дві перемоги дають нам право грати в наступному раунді. Навіть чотирьох очок може вистачити", передає слова Моуріньо Goal.com.

Нагадаємо, після чотирьох турів групового раунду Ліги Європи "Манчестер Юнайтед" посідає третю сходинку в групі А і має 6 очок в активі. Манкуніанці повторили свій антирекорд у єврокубках. 3 листопада відбувся ще один матч групи "Зоря" – "Фейєнорд".

Як Соу шикарним голом ножицями через себе здалеку вразив МЮ

Топ-новини: "Шахтар" вийшов у плей-офф Ліги Європи, "Зоря" зберегла шанси на єврокубкову весну