УКР РУС

Моурінью: FA і АПЛ просто плювати на успіхи англійських клубів в Європі

18 березня 2017 Читать на русском

Головний тренер "Манчестер Юнайтед" Жозе Моурінью невдоволений підходом керівників англійського футболу до клубів, які грають в єврокубках.

"Зрозуміло, коли клуби не отримують ніякої допомоги в чемпіонаті Англії, але не можу збагнути, коли це стосується єврокубків. Я піднімав це питання багато років, говорив про це ще під час першого приходу в "Челсі" в 2004-08 роках. Я прошу не за себе одного, а за всіх.

Думаю, FA і АПЛ просто плювати на успіхи англійських клубів в Європі. У них інші інтереси. В інших країнах федерації намагаються надати хоч невелику підтримку командам в єврокубках.

В неділю нас чекає матч вже о 12 годині дня. Чому? Ми повинні грати або в понеділок, або в неділю ввечері. Ми не можемо навіть виспатися.

Коли я працював в Італії, керівники постановили, що клуби, які виступають в єврокубках перед матчами плей-офф будуть проводити ігри Серії А в п'ятницю. У Португалії команди після матчів в Європі проводять ігри чемпіонату в понеділок. У всіх країнах так заведено", – цитує Моурінью The Telegraph.

Моурінью пояснив, чому нагодував Рохо бананом під час гри з "Ростовом"

, а також у Viber