УКР РУС

Моурінью: Чемпіонат - пріоритетний, тому не збираюсь віддавати нікому очки

15 березня 2012 Читать на русском

Головний тренер "Реалу" Жозе Моурінью залишився задоволений діями своєї команди в матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів проти ЦСКА і оцінив гру суперника та розставив пріоритети.

"Не маю суперників, яким віддаю первагу щодо зустрічі у чвертьфіналі. Ми просто чекатимемо жеребкування. Хабі Алонсо не буде грати в наступній грі, але у нас є Ласс, Гранеро, Хедіра. А можливо, і Шахін вийде на поле.

ЦСКА показав саме те, чого я очікував. Дзагоєв, Думбія, Муса - хороші гравці, але ми контролювали м'яч. Може, це не найкращий наш матч, але ми діяли досить стабільно і впевнено.

Кака зіграв чудово. Він віддає на полі все, що може, але в середині другого тайму він трохи втомився. Однак до перерви разом з Озіл і Кріштіану вони працювали чудово.

Вболівальники - це ті, хто оплачують нашу роботу. Я задоволений ними. Багато клубів грають взагалі при порожніх трибунах, а на нас ходять 70 000. Ми відчували підтримку уболівальників, особливо тих, що за воротами. Їх підтримка - це прекрасно.

Ми грали проти команди, яка грає по одному матчу в тиждень, яка три місяці готувалася до сезону, а свій останній матч провела в п'ятницю. Ми не роботи і трохи підсіли в кінці, але загалом провели хороший матч.

Для мене чемпіонат залишається пріоритетом, ми не збираємося дарувати там нікому очки", - підкреслив Моурінью.