УКР РУС

Моурінью: "Баварія" заслужила думати про фінал і має забивати

25 квітня 2012 Читать на русском

Наставник мадридського "Реалу" Жозе Моурінью напередодні півфінального матчу Ліги чемпіонів з "Баварією" висловив впевненість у здатності суперника завдати неприємностей його команді.

"Необхідно максимально використовувати наші сильні сторони та приховати недоліки. Ми твердо відстоюємо свою футбольну філософію і знаємо, що і як будемо робити. Ще я знаю, які плани в "Баварії". Щоб не вилетіти, їй треба забивати. Думаю, їй це вдасться. "Баварія" - велика команда з хорошим тренером. Мюнхенці мають всі підстави вважати, що гідні місця у фіналі. Вони сильні командною грою", - наводить слова португальця офіційний сайт УЄФА.

"Бачу, що мої гравці очікують на зустріч так само, як два роки тому півфіналу з "Барселоною" чекали футболісти "Інтера". Вони просто прагнуть її виграти. Цей рік в "Реалі" був багатий на події і зробив мене сильнішим як тренера. Я працював в різних країнах з різною ментальністю, з різними футболістами. Ми можемо завоювати два трофеї, один або жодного. Саме цей футбольний азарт фарбує і моє волосся сивиною", - підсумував Моурінью.

Зазначимо, що "Футбол24" проведе сьогодні, 25 квітня, пряму онлайн-трансляцію матчу"Реал" - "Баварія". Початок о 21.45, не прогавте!