УКР РУС

Морозюк зізнався, чого боїться більше за коронавірус

11 квітня 2020 Читать на русском

Український захисник турецького Різеспора Микола Морозюк продовжує потішатися над своїм кумом і одноклубником Денисом Гармашем.

"Агент телефонує через день, запитує, чого не вистачає, у чому маю потребу. Кажу йому: "Шеф, ти заспокойся, тут найнебезпечніший для мене... Я вже не знаю, чого боятися – коронавірусу чи Гармаша, який живе поверхом нижче".

"Прийдеш на допомогу з сокирою, а вийдеш з двома, але в спині": Морозюк розкритикував систему Динамо

У мене реально подвійний карантин. Якщо я почну з ним спілкуватися більше, ніж півгодини в день, почну кожен день мінімум 15-20 хвилин грати в перестрілки на водяних пістолетах, потім почнемо грати в хованки. І це все в житловому будинку. Потім Гармаш почне палити кнопки в ліфті. Далі я вже не знаю, боюся загадувати. Гармаш – унікум, про таких книги пишуть", – сказав Морозюк в прямому ефірі у соціальній мережі Instagram на сторінці Олександра Алієва.

Нагадаємо, за Різеспор Морозюк виступає вже понад рік, а взимку до нього приєдналися ще два українці – Денис Гармаш з Динамо та Андрій Борячук з Шахтаря.

Ракицький та інші українці потрапили під гучне скорочення зарплат у Росії, а Сьомін спровокував наїзд екс-тренера Динамо