УКР РУС

Морозюк: На рівному місці зробили сенсацію з обговорень ненормальних і недалеких людей

30 серпня 2016 Читать на русском

Півзахисник київського "Динамо" Микола Морозюк пояснив емоційні висловлювання своєї дружини Ірини після матчу "Динамо" – "Ворскла", у якому кияни програли з рахунком 0:2.

"Все почалося з того, що Ірі в соцмережах деякі люди почали писати образливі повідомлення, поливати брудом і її, і мене. Вона й вирішила відповісти. Не розумію, що поганого там було написано. На рівному місці зробили сенсацію з обговорень ненормальних і недалеких людей. Так, програли, моя помилка коштувала команді трьох очок, і я звинувачую в цьому себе. Всі переживають, дружина знала, як я це сприйняв, що у мене було на душі, хотіла підтримати.

У нас люди дивні: вчора розповідали, які футболісти класні, а після першої ж поразки опускають нижче плінтуса. Розумні люди все розуміють, на інших я не звертаю уваги. Не можу ж я себе зараз загнати в яму, у "Динамо" ще все попереду. У таких ситуаціях зникає будь-яке бажання з ким-небудь розмовляти і відповідати на питання. Просто не потрібно було лізти в цю дискусію, але Іра хотіла захиститися. Я сам готовий вибачитися перед уболівальниками за свою помилку. Але тільки перед справжніми вболівальниками", – розповів Морозюк.

Дружина Морозюка Ірина. Жагуча блондинка, готова на все заради чоловіка

А що ви думаєте з цього приводу? Напишіть у коментарях