УКР РУС

Морозюк: Можливо, до років 35 буду коштувати мільйонів десять

31 січня 2018 Читать на русском

Півзахисник Динамо Микола Морозюк – про новачків киян та свою трансферну вартість.

"Як працюється з Шабановим? Видно, що він працює, старається. Гравці, тренери його підтримують. Ми спілкуємось, підказуємо, коли потрібно. Звісно, хотілося б щоб він швидше адаптувався і допоміг нам. Він досить кваліфікований гравець і обов’язково допоможе команді. Йому потрібен час. Для кожного гравця важливо відчути себе важливим. Тоді ти відчуваєш впевненість і можеш показувати хорошу гру. Чим швидше він освоїться, тим краще для нього і для команди.

Морозюк: Було обопільне бажання продовжити контракт з Динамо, незважаючи на наявні у мене пропозиції

Результативна зв'язка Морозюк Вербіч? В першу чергу, помітно, що Вербіч є футболістом хорошого рівня: швидкий, добре технічно оснащений, мислячий. Він нам обов'язково допоможе. Але на це потрібен час, щоб зрозуміти і відчути кожного партнера, який грає поруч. І нам потрібно зрозуміти його сильні якості і як їх використовувати. Це процес не з легких, але в нас ще є час на підготовку і в офіційних матчах всі побачать наших новачків у всій красі, так би мовити.

За минулий рік подорожчав на 1 мільйон євро? Як хлопці жартують: "Ти, як дороге вино, чим старше, тим краще". Зараз мені 30 і, навпаки, дивуюсь, що дорожчаю. Я сміявся якось, що, можливо, до років 35 буду коштувати мільйонів десять. Хотілося б дорожчати, прогресувати. Якщо є подорожчання, значить і якість гри зростає", – цитує Морозюка 1927.kiev.ua.

В поточному сезоні УПЛ Морозюк забив 1 гол та віддав 4 гольові передачі в 14 матчах.