УКР РУС

Морозюк: Гру з "Чорноморцем" забули, готуємося до "Бенфіки"

18 жовтня 2016 Читать на русском

Півзахисник "Динамо" Микола Морозюк поділився своїми очікуваннями від майбутнього матчу 3-го туру Ліги чемпіонів проти "Бенфіки".

"Будемо надіятися, що завтра будуть заповнені трибуни, які підтримуватимуть нас. Для нас це дуже важливо, ми дуже розраховуємо на це.

Нічия з "Чорноморцем"? Трішки знітила нас ця гра. Але ми поговорили, зробили певні висновки та рухаємося далі. Ліга чемпіонів – дуже важливий турнір. Ми забули цей матч та готуємося до наступного важливого поєдинку.

Конкретно для нас кожна гра важлива, завтрішній матч не вийняток. Від гри до гри ми максимально готуємося. В Одесі у нас не получилося, але вчимося на своїх помилках, будемо рости як команда.

На комусь конкретно не акцентували увагу. У них дуже велика конкуренція, в основному складі всі футболісти хорошої кваліфікації", – сказав Морозюк.

Матч 3-го туру групового раунду Ліги чемпіонів "Динамо" – "Бенфіка" відбудеться 19 жовтня на стадіоні НСК "Олімпійський". Початок о 21:45. Матч з "Бенфікою" стане 100-м для "Динамо" на оновленому київському стадіоні. До гри з португальцями може відновитись один з нових лідерів "Динамо".

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях