УКР РУС

Мораєс: Це був один з моїх найкращих матчів за Динамо

8 грудня 2017 Читать на русском

Нападник Динамо Жуніор Мораєс прокоментував перемогу над Партизаном та свій хет-трик у цьому поєдинку.

"Гадаю, сьогодні була одна з найкращих ігор Динамо. Хочу привітати всіх із цією перемогою. Не пам'ятаю всіх своїх матчів, але з точки зору результату, це була, мабуть, моя найкраща гра за Динамо.

Мораєс – претендент на звання найкращого гравця 6 туру Ліги Європи

Хачеріді просив дати пробити пенальті Шапаренку, щоб він забив свій перший м'яч за головну команду. Але я сказав, що Коля – молодий гравець, у нього вся кар'єра попереду. Крім того, я зазвичай виконую 11-метрові удари. Тож я був повністю зосереджений на виконанні пенальті, було не до жартів. Було необхідно забити, і я взяв відповідальність на себе.

Віда? Я буду сумувати за ним. Це дуже хороша людина і футболіст. У нас чудові стосунки з ним і за межами поля, тому мені сумно, що він залишає Динамо. Але це футбол. Можу лише побажати йому всього найкращого і підтримати.

Мораєс – у трійці найкращих бомбардирів Ліги Європи 2017/18 за підсумками групового етапу

Моє майбутнє? Як я і говорив раніше керівництву, моє головне бажання бути з Динамо. Я щасливий тут, моя сім'я щаслива в Україні. Тому я хочу продовжувати кар'єру в Європі, і Динамо для мене завжди стоїть на першому місці. Але нам ще потрібно підписати контракт. Подивимося, як усе вийде в майбутньому", цитує Мораєса офіційний сайт Динамо.

Нагадаємо, що Динамо перемогло Партизан та посіло перше місце у групі. Відео голів та огляд матчу. До слова, кияни вже дізнались усіх потенційних суперників у плей-офф Ліги Європи.

Динамо – Партизан: 4 головні підсумки матчу Ліги Європи