УКР РУС

Мораєс ще не знає, де продовжить кар'єру

18 травня 2018 Читать на русском

Нападник київського Динамо Жуніор Мораєс завітав на захід, організований напередодні відкриття на київському Подолі футбольного простору від adidas під назвою The Base Kyiv, присвяченого проведенню в Києві фіналу ЛЧ-2018.

Під час спілкування з журналістами він розповів про значення фіналу Ліги чемпіонів для Києва та України, враження від цього сезону та свої плани на майбутнє.

"Це дуже гарне місце, а атмосфера фіналу Ліги чемпіонів дуже особлива. Я не буду в Києві в дні фіналу, планую поїхати до своєї родини. Я ще не знаю відносно свого майбутнього, тому хочу відпочити та побути з родиною.

Я все ще не маю визначеності, де продовжу кар'єру. Сподіваюся, що незабаром зможу офіційно про це повідомити", – зазначив Мораєс.

Він вважає, що фінал Ліги чемпіонів у Києві – це гарна нагода показати людям, який футбол надзвичайний та яку особливу роль він може відігравати у житті людей.

"Я вважаю, що український чемпіонат поступово зростає, крок за кроком, стає сильнішим. Звичайно, кожен хотів би зіграти у фіналі Ліги чемпіонів. Та це дуже складний турнір. Проте я сподіваюся колись побачити українську команду у фіналі Ліги чемпіонів", - каже бразильський форвард Динамо.

Мораєс позитивно оцінив виступ Динамо у цій Лізі Європи.

"Ми добре грали. Але той же Лаціо більш досвідчена команда, вони виступають у топ-чемпіонаті. Проте в мене залишилося відчуття, що ми могли пройти далі в цьому турнірі.

Що стосується моїх особистих показників, то для мене дуже приємно, що я опинився серед найкращих бомбардирів ЛЄ, таких я, наприклад, Іммобіле. Приємно, коли твоє прізвище є серед таких гравців. Я вдячний своїм партнерам по Динамо, оскільки без них я б не зміг цього досягти. І сам я також багато працював для цього.

Динамо зараз є дуже багатою командою в тому сенсі, що має багато молодих талановитих гравців: Циганков, Шапаренко, Шепелєв, Бесєдін. Динамо має гравців, які можуть вирости у футболістів найвищого рівня та грати на найвищому рівні".

"Фінал Ліги чемпіонів у Києві перетворився на кошмар" – фанати і навіть зірки Реала здають свої квитки, і це унікальна ситуація