УКР РУС

Мораєс: Після гри з Ліоном залишився неприємний післясмак

3 жовтня 2018 Читать на русском

Нападник Шахтаря Жуніор Мораєс прокоментував нічию з Ліоном у другому турі групового етапу Ліги чемпіонів.

"Ми прекрасно знали, що Ліон – сильна команда. Якби мене запитали перед матчем, то я б сказав, що нічия була б непоганим результатом, але ми показали такий футбол, що залишився неприємний післясмак після такої нічиєї.

Ліон – Шахтар– 2:2 – відео голів та огляд матчу

Я можу привітати команду за такий матч, але ми не можемо повернути час і виправити свої помилки. Нас чекають інші матчі, зробимо все, щоб пройти далі. Ліга чемпіонів – це змагання, в якому не можна помилятися. Помилки можуть стати фатальними. Не можна грати внічию ні з Хоффенхаймом, ні з Ліоном, якщо ми хочемо пройти далі.

Без уболівальників грати мені не подобається, це не добре. Навіть якби були тільки вболівальники Ліона, то все одно було б краще. Всім подобається грати на заповнених стадіонах.

Ліон – Шахтар: трилер у матчі ЛЧ і нічия як поразка, клоунада в захисті, заявка Мораєса на збірну

Я забивав 2 голи Бешикташу в складі Динамо, коли захисник Ліона Марсело ще виступав у складі турецького клубу? Голи, які я сьогодні забив, не були безпосередньо з ним пов'язані. Марсело – дуже сильний футболіст, професіонал. Я радий, що забиваю, коли граю проти нього", – сказав Мораес в ефірі телеканалу Футбол 1.