УКР РУС

Мораєс: Перехід в "Шахтар"? Мій принцип: "Ніколи не кажи ніколи"

10 грудня 2016 Читать на русском

Нападник "Динамо" Жуніор Мораєс поділився думкою про свій можливий перехід в "Шахтар".

"Мені здається, якби в мене більше свободи на полі, я міг би створювати для себе і своєї команди більше можливостей в атаці.

Гра з "Шахтарем"? Справа не в місцях в турнірній таблиці. "Динамо" – "Шахтар" – це дербі, головні матчі сезону для вболівальників, преси та, звичайно, обох команд. На зустрічі з донецьким клубом ми завжди налаштовуємося з особливою відповідальністю – і ця не буде винятком.

Як за Луческу, так і зараз, "гірники" демонструють досить високу якість гри. "Шахтар" робить ставку на атакувальний футбол і розвиває атаки в привабливому комбінаційному ключі. Так що, може, когось здивую своєю відповіддю, але глобальної різниці я не бачу.

Чи обговорював майбутній матч з Фредом? Ну звичайно! Ми завжди говоримо на такі теми до і після матчів наших команд. Як правило, не обходиться без жартів, часто – навіть провокаційних. Але це теж частина гри під назвою футбол. І, хочу вам сказати, це досить кумедно.

Трансфер в "Шахтар"? Я відношу себе до людей, які керуються принципом: "Ніколи не кажи ніколи". Разом з тим, останнім часом зовсім не думав про такий поворот подій. Я – гравець "Динамо", і це все, що має сьогодні мене цікавити.

Повірте, я абсолютно не розраховую на те, щоб виграти суперечку бомбардирів. Уже хоча б тому, що не виходжу на поле в кожному матчі чемпіонату", – сказав Мораєс.

Мораєс оцінив гру Теодорчика в Бельгії і назвав 3-х найкращих гравців УПЛ

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу