УКР РУС

Мораєс: Ми зрозуміли головне – "Динамо" під силу обіграти "Бенфіку"

31 жовтня 2016 Читать на русском

Нападник "Динамо" Жуніор Мораєс поділився очікуваннями від матчу проти "Бенфіки".

"Причини поразки "Динамо" від "Бенфіки"? Безумовно, на підсумковому результаті позначилися два голи на початку кожного з таймів. Ми програвали з рахунком 0:2, що вкрай ускладнювало наше завдання. Відзначу й те, що мої партнери зробили все, щоб виправити ситуацію на футбольному полі. І у мене були гольові моменти, і у Ярмоленка. На жаль, забити хоча б гол нам не вдалося. Прикро, що й казати.

Скажу, що ми зрозуміли головне – "Динамо" під силу обіграти "Бенфіку". Ось, що важливо.

Я дуже хочу забити знову в Лізі чемпіонів і не один м'яч. Важливо допомогти своїй команді.

Відсутність Ярмоленка і Даніло Сілви? У нас є багато футболістів в обоймі, є талановиті гравці з молодіжної команди, які прагнуть застовпити місце в основному складі.

Бразилія і Португалія – родинні країни. Одна мова, культура, традиції. У моєму рідному місті будуть дивитися за грою "Бенфіка" – "Динамо" і вболівати за українську команду.

Можу пообіцяти нашим шанувальникам, що ми залишимо всі сили на полі головного стадіону Португалії. Наша мета одна – перемога. 3 очки зможуть поліпшити наше турнірне становище в групі Ліги чемпіонів", – сказав Мораєс.

Матч 4-го туру групового раунду Ліги чемпіонів "Бенфіка" – "Динамо" відбудеться 1 листопада на стадіоні "Ештадіу да Луж" у Лісабоні. Андрій Ярмоленко не зможе допомогти команді через травму. Також за киян не зіграють Даніло Сілва, який нещодавно переніс операцію та Денис Гармаш. Натомість 4 ключових гравці "Бенфіки" повернулись після травм і готові зіграти проти "Динамо". УЄФА призначив на гру французьку бригаду арбітрів. Ребров взяв на матч 21 футболіста.

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях