УКР РУС

Мораєс: Холод стане нашою зброєю проти "Бенфіки"

18 жовтня 2016 Читать на русском

Нападник "Динамо" Жуніор Мораєс поділився очікуваннями від матчу проти "Бенфіки" у Лізі чемпіонів.

"Бенфіка" багато років є лідером португальського футболу і я поважаю їх. Два матчі стануть для обох команд фіналами, адже в них може вирішитись доля путівки до плей-офф.

Найгострішим гравцем "Бенфіки" вважаю Жонаса. Окрім нього в команді є кілька швидкісних і технічних півзахисників, тож нам слід бути обережними.

Хвиля травм у "Бенфіки"? Найважливіше в цьому протистоянні – психологічна складова. Хоча відсутність кількох виконавців суперника також може зіграти нам на користь.

Чи створить холод додаткові труднощі для "Бенфіки"? Хоча снігу й нема, але сьогодні вночі було -3 градуси. Холод це наша зброя, тому що командам, які не звикли грати в таких умовах, може важко дихатись у грі.

"Динамо" спробує тиснути на суперника зі стартових хвилин. ми використаємо всі можливі переваги, аби здобути перемогу", – наводить слова Мораєса ojogo.

Матч 3-го туру групового раунду Ліги чемпіонів "Динамо" – "Бенфіка" відбудеться 19 жовтня на стадіоні НСК "Олімпійський". Початок о 21:45. Матч з "Бенфікою" стане 100-м для "Динамо" на оновленому київському стадіоні. До гри з португальцями може відновитись один з нових лідерів "Динамо".

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях