УКР РУС

Мораєс: "Динамо" – це бренд, ми повинні перемагати в кожному матчі

20 жовтня 2016 Читать на русском

Нападник київського "Динамо" Жуніор Мораєс вважає, що команда повинна виправити ситуацію і налагодити свою гру, щоб добиватися потрібних результатів у всіх турнірах.

"Сьогодні у нас було багато шансів і я вірю, що ми можемо грати краще. Все залежить від нашої гри. Якщо ми будемо грати так, як "Динамо" робило це в минулому сезоні, то думаю, що це буде приносити результат.

Настрій в роздягальні було жахливим. "Динамо" – це бренд і ми не можемо програвати, ми повинні вигравати всі матчі. Це була дуже важлива гра для нас, на своєму полі, і через ураження атмосфера в роздягальні була жахлива.

У нас було достатньо інформації про "Бенфіку", але це футбол: ти можеш отримати всю інформацію про свого опонента, але на полі все може піти по-іншому.

Звичайно, пропущені голи на старті кожного з таймів вплинули на нас. У команди був хороший настрій. Ми не досягли потрібного результату на вихідних в чемпіонаті і дуже хотіли перемогти в цьому матчі. А коли ти пропускаєш в перші десять хвилин, то завжди складно потім змінити ситуацію.

Тепер нам потрібно проаналізувати цю поразку і багато працювати. Ми повинні розібратися з цією ситуацією, тому що "Динамо" має бути на першому місці в чемпіонаті, добре виступати в Лізі чемпіонів. Тому ми повинні повністю змінити ситуацію і це треба починати робити вже зараз ", – сказав він журналістам після матчу з "Бенфікою".

"Динамо" поступилося "Бенфіці" в Лізі чемпіонів (0:2). Після гри Антунеш взяв провину на себе за призначений пенальті, Ребров на післяматчевій прес-конференції пояснив, чого бракує команді для перемог, а Ярмоленко розповів, за що йому соромно. До речі, за словами Федорчука, до команди в роздягальню після матчу заходив президент "Динамо".

Це – дно. Перші підсумки матчу "Динамо" – "Бенфіка"

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях