УКР РУС

Моралес здивував вибором найкращого легіонера УПЛ – він не грав в Україні майже рік 

25 березня 2023 Читать на русском

Відомий коментатор і журналіст Роберто Моралес зізнався, кого вважає найкориснішим "заробітчанином" в українській першості.

"Найкращий легіонер УПЛ просто зараз – це Кане. Так, він лише один раз вийшов на поле після зимової паузи, але за талантом саме він найкращий.

УПЛ затвердила дати та час початку матчів 20-го туру

Якщо говорити за весь час, то Срна, безсумнівно. Людина мало не протягом десятиліть була другою у світі після Дані Алвеса на позиції правого латераля. Це супер.

А щодо тих, хто не повністю розкрився в УПЛ... Не хочу називати очевидних гравців. Наприклад, в Шахтарі були дуже талановиті бразильці, такі як Елано, Бернард. Ті, хто бачив Бернарда в Атлетіко Мінейро, розуміють, що в Україні це був зовсім інший футболіст. Тут він грати не хотів", – розповів Моралес в ефірі "ТаТоТаке".

Нагадаємо, Кане виступає за Ворсклу з вересня 2018 року. З квітня минулого року на правах оренди грав за китайський Циндао Хайню (забив 5 голів і віддав 8 асистів у 23 матчах). Взимку 22-річний малієць повернувся в УПЛ і провів поки лише 1 поєдинок. Контракт Ібрахіма з "зелено-білими" розрахований до літа 2024 року. Transfermarkt оцінює гравця у 800 тисяч євро.

"Усе, чого я досягнув – батькова заслуга": джокер Інгульця – про присвяту татові, український Донецьк і зустріч зі Срною