УКР РУС

Моралес: Поки що Ліга націй – це більше віртуальний турнір

6 вересня 2018 Читать на русском

Відомий футбольний коментатор Роберто Моралес поділився очікуваннями від матчів збірної України в Лізі націй проти Чехії та Словачиини.

"Ліга націй? Турнір новий та хороший. Команди в групах приблизно однакового рівня, тому, коли команди зустрічаються рівні за ваговою категорією, ти не переоцінюєш, або не недооцінюєш суперника. А це дуже добре. Поки що, це більше віртуальний турнір. Подивимось, як він буде реалізовуватися.

Чехія – Україна: анонс матчу Ліги націй

Збірна Чехії слабша за нашу. Попри статус чехів, у них менше креативних гравців. Тому, в такому поєдинку ми маємо грати на перемогу. Матч призначено не на головних аренах, що підкреслює статус гри. На цьому стадіоні, здається, збірна Чехії грала лише двічі.

"Синьо-жовті" в обох матчах є фаворитом. І зі Словаччиною у нас великі шанси на перемогу. Дуже добре, що багато наших футболістів виступають за кордоном. Вони проходять своє виховання у більш конкурентноспроможному футболі, ніж українському. Тому, це можливість себе реалізовувати. Всі гравці мають бути готовими до майбутніх поєдинків", – розповів Моралес телеканалу Футбол.

"Кажуть: "Нехай Путін помре". І що? Прийде Шойгу, шаман без освіти". Роберто Моралес – про дембель, армію та атаки безпілотників