УКР РУС

Мораіш: Карпати заслуговували здобути перемогу

22 вересня 2018 Читать на русском

Головний тренер Карпат Жозе Мораіш прокоментував нічию зі Львовом у 9 турі УПЛ.

"У першу чергу хочу привітатися з вболівальниками Карпат та подякувати їм за присутність та підтримку. Вони нас підтримували по-різному в останніх матчах. Заради них ми граємо. Вони відвідують матчі і їх з кожною грою стає все більше. Щодо гри, то це дербі – емоційна гра. Ми грали на красивому стадіоні і тут були створені хороші умови для публіки.

Карпати в дербі розписали нічию зі Львовом

Ми контролювали хід поєдинку. Ми досягли результату, коли був рахунок 0:1. Мали можливості забити ще один м’яч. По грі наша команда створила більше моментів. Ми заслуговувати здобути перемогу. Львів – добре організована команда і непогано працює у захисті. Багато моментів створює зі стандартів. Їхня гра є дуже прямолінійною. Це добре організована команда. Вважаю, що ми заслуговували на три очки.

Львів – Карпати – 1:1 – відео голів та огляд матчу

Львівське дербі – це львівське дербі. Я, як тренер, побачив дуже багато дербі у своєму житті. Я був на дербі в Мадриді, Барселоні, Мілані. Це також були емоційні ігри. Якщо порівнювати ті дербі з львівським. Тут не вистачає заповнених трибун. Футбол – це жвавість і веселощі. Для мене це дуже хороший досвід. Мені приємно пережити ці емоції з командою та вболівальниками", – цитує Мораіша офіційний сайт Карпат.