УКР РУС

Мончі: Рома продала Салаха через скрутне фінансове становище

27 квітня 2018 Читать на русском

Спортивний директор Роми Рамон Мончі розповів, чому "вовки" продали Мохамеда Салаха у Ліверпуль.

За словами Мончі, Салах сам хотів перейти у Ліверпуль, а якби Рома відмовилась від угоди, то могла бути покарана за порушення фінансового фейр-плей. Про це спортивний директор Роми розповів у ефірі радіо Onda Cero.

"Я продав його більше, ніж за 42 мільйони євро. Ми були змушені продавати. У нас не було варіантів, крім як продати Салаха до 30 червня.

"Він – кращий від Мессі та Роналду". Як Мохамед Салах шматує суперників Ліверпуля, приваблює Реал і рятує Єгипет від голодної смерті

Якби ми цього не зробили, можливо, ми б зараз не грали в півфіналі Ліги чемпіонів, тому що УЄФА постійно моніторив нашу ситуацію.

Ми не хотіли його продавати, але у нас не було вибору. Нам потрібно було прийняти пропозицію до кінця місяця. Він хотів піти. Ми б утримали його, якби регламент був би не проти нас.

Коли я прийшов в Рому, Ліверпуль пропонував 30 мільйонів. Але ми змогли вибити майже 50 мільйонів, включаючи бонуси. Це все, що ми могли зробити.

Він проводить видатний сезон. Звичайно, всі задаються питаннями, чому ми його продали. Можу привітати Ліверпуль з цим трансфером. Ми були змушені його продати, він хотів піти. На жаль, від нього ми постраждали, але ми знали про його якості. Він дуже сильний гравець", – сказав Мончі.

"Якщо ти не припиниш забивати, я стану мусульманином" – Салах перевершив Мессі та Роналду, "Золотий м'яч" під загрозою?