УКР РУС

Мончі: Були змушені продати Салаха

15 лютого 2018 Читать на русском

Спортивний директор Роми Мончі розповів про обставини, що спонукали керівництво "вовків" продати атакувального хавбека Мохамеда Салаха в Ліверпуль.

25-річний єгиптянин став справжнім відкриттям нинішнього сезону в англійській Прем'єр-лізі та вже навіть зацікавив мадридський Реал. Щоправда, в Римі трансфер футболіста назвали вимушеним кроком, повідомляє Football Italia.

"Згоден, що ми могли отримати за нього і 50 млн євро (Ліверпуль заплатив за Салаха 42 млн євро – Футбол 24), але в той момент нам було просто необхідно продати Салаха. Варіант із Ліверпулем був найприйнятнішим.

"Він – кращий від Мессі та Роналду". Як Мохамед Салах шматує суперників Ліверпуля, приваблює Реал і рятує Єгипет від голодної смерті

Вже пізніше трансфери Неймара та Мбаппе підірвали та змінили ринок, але все ж ми змушені були продати Мохамеда. Його трансфер дозволив нам здійснювати власні покупки", – розповів Мончі.

Мохамед Салах у сезоні 2017/18 провів за Ліверпуль 36 матчів у всіх турнірах, у яких забив 30 м'ячів. Зокрема, атакувальному півзахиснику підкорилося чимало рекордів.