УКР РУС

Монарьов: Вайле не викупив Фаворова, він залишається в Зірці

28 червня 2017 Читать на русском

Наставник Зірки Роман Монарьов розповів про підготовку команди до нового сезону.

"Все йде за планом. Закінчився перший підготовчий етап, який проходив в Кропивницькому. Заняття чергувалися в лісі і на футбольному полі. Команда виконала чималий обсяг роботи. Всіма футболістами я залишився задоволений. Десь будемо вказувати на помилки, яких припускалися.

В даний момент вирушаємо на збір до Ужгорода. Не бачу сенсу летіти на закордонний збір, якщо всі сприятливі умови є в Україні. Інша справа взимку, коли немає нормальних погодних умов для тренувань. Ми зробили вибір на користь Закарпаття, де існують прекрасні умови для тренувального процесу. Економія коштів тут ні при чому.

Практично на всіх позиціях у нас будуть нові люди, тому що багато гравців, в тому числі футболістів стартового складу, покинули Зірку.

Перейра сам захотів піти з нашого клубу. У нього закінчився контракт і він пішов. Не знаю, які умови йому запропонували Карпати, але, думаю, кращі, ніж у нього були в Зірці. Можу побажати йому тільки удачі. Це ж саме стосується ситуації з Бацулою, Щедрим та Сіталом.

Артем Фаворов приєднається до Зірки на зборах і буде доводити свою профпридатність. Виходить, що Вайле не захотів купувати Артема. У нього чинний контракт з нашим клубом", – розповів Монарьов.

Фаворов забив гол за "Вайле" у 2-му матчі поспіль