УКР РУС

Монарьов: Команда отримує те, на що заслуговує

21 травня 2018 Читать на русском

Наставник Зірки Роман Монарьов прокоментував поразку від Чорноморця та майбутні перехідні матчі.

На думку Монарьова,наразі команді слід думати про перехідні матчі, а аналіз турнірного становища провести після завершення чемпіонату, повідомляє офіційний сайт Чорноморця.

Чорноморець – Зірка – 1:0 – відео гола та огляд матчу

"Мене не влаштувала цілісність команди. Ми втрачали баланс, особливо в оборонній лінії. У другому таймі були проблеми з цим. Напевно, це було найскладніше. Ми, безумовно, приїхали сюди за перемогою і хотіли перемогти. На жаль, десь не вистачило якості. Чи не доводили ми м'ячі до тих моментів і позицій, коли проводиться завершальний удар. Але в другому таймі, знаючи результат у паралельному матчі у Львові, ми дали відпочити нашим гравцям основного складу, щоб вони готувалися і не отримали непотрібні картки.

Маємо те, що маємо. Я завжди кажу: команда отримує, то, на що заслуговує, і знаходиться на місці, на якому повинна бути в підсумку. Тому говорити про те, що десь недобрали, а якби добрали, то були б мало не в шістці – навіщо про це думати? Так, були ігри, де ми через нашу погану гру, з інших причин недобрали... Але навіщо заглиблюватися в це? Ми не дивимося назад, ми дивимося вперед, а аналіз проведемо вже після чемпіонату", – сказав він.

За місце в УПЛ Зірка боротиметься з Десною.

УПЛ, плей-офф: став відомий час початку перших матчів