УКР РУС

Молодий тренер? Субординацію ніхто не відміняв, – Фаворов

20 вересня 2016 Читать на русском

Півзахисник "Зірки" Артем Фаворов розповів про свою адаптацію в новій команді і молодого наставника Даріо Друді.

Про адаптацію в команді

– З кожним тренуванням дізнаюся команду і партнерів все більше, а вони - мене. Коли буду готовий, нехай вирішить тренер. Якщо довірить грати в старті, буду виходити там. Якщо потрібно виходити на заміну, буду викладатися у відведений мені час. Головне – грати, а на тренуваннях показувати максимум, щоб тренер мені довіряв.

Про вимоги головного тренера Даріо Друді

– Поки що всі хлопці ще адаптуються до нього. Основне – інтенсивність, постійний пресинг. У кожного тренера свій підхід. Минуло не так багато часу, щоб ми його повністю розуміли. Але якщо є результат, то Даріо все робить правильно.

Про молодий вік головного тренера (29 років)

– Звичайно, є субординація: він – тренер, ми – гравці. Незалежно від того, скільки йому років, ми виконуємо його вимоги. Хто його добре розуміє, грає, хто гірше – ні. Важливо підходити його баченню футболу. А вік не важливий – важлива любов до футболу. Контакт з тренером у нас досить хороший, ми постійно спілкуємося з Даріо через перекладача. Ніяких проблем.

До речі, за нового наставника кропивницька команда здобула вже другу поспіль перемогу в чемпіонаті.

Нагадаємо, що Артем Фаворов є вихованцем київського "Динамо". До "Зірки" футболіст приєднався на початку сезону 2016/17.

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях