УКР РУС

Моха: В матчі з Вересом арбітр відпрацював дуже погано

30 жовтня 2017 Читать на русском

Півзахисник Олімпіка Моха прокоментував нічию своєї команди в матчі з Вересом (1:1).

"Перші 15 хвилин ми повністю програли, але потім змогли зібратися. Створили багато моментів, змогли переломити хід гри і повинні були вигравати у Вереса. Саме Олімпік хотів перемогти, а рівняни чекали лише контратаки.

Не можу говорити, був там пенальті чи ні, але в цілому хочу сказати, що арбітр відпрацював дуже погано. На Сондеї в штрафному фолили – він промовчав. Мені Борзенко вдарив в коліно, а рефері показав йому тільки жовту картку. Я в цьому епізоді отримав травму. Було ще кілька моментів, де арбітр не розібрався.

Титул найкращого бомбардира УПЛ? Я не думаю про це зараз, головне – успіхи Олімпіка. Я хочу, щоб моя команда вирішила своє завдання і пробилася в першу "шістку", а потім і в єврокубки. А свої голи буду рахувати по закінченню сезону.

З коліном все в порядку, отримав удар, пошкодив м'які тканини. Потрібна пауза один-два дні. Все буде нормально, буду готуватися до наступного матчу", – цитує Моху офіційний сайт Олімпіка.

Санжар провів 150-й матч в якості головного тренера Олімпіка

Нагадаємо, головним арбітром зустрічі Верес Олімпік був Віталій Романов. Цей же суддя працював на грі Динамо та Шахтаря й не призначив пенальті за суперечливу гру рукою Бутка.

Гра Вереса та Олімпіка завершилася внічию – 1:1.