УКР РУС

Моха: Олімпік у матчі з Шахтерем хоче довести, що недаремно посідає 3-є місце

25 листопада 2017 Читать на русском

Півзахисник Олімпіка Моха розповів про очікування від матчу 17-го туру УПЛ проти Шахтаря

"Зараз Шахтар за рівнем не слабкіше того, в якому грали Тейшейра, Дуглас Коста і Луїс Адірано. Може і сильніше. Не хочеться поступитися з розгромним рахунком. Налаштовуємося тільки на позитивний результат і хочемо довести всім, що не дарма йдемо на третьому місці.

Олімпік – Шахтар. Анонс

Олімпіку потрібно грати компактно, з максимальною концентрацією. А в атаці відповідально підходити до своїх моментів. Їх буде не так багато, але кожен з них потрібно реалізувати. Реалізація повинна бути на рівні.

У нас є досвід хороших матчів з Шахтарем, в минулому сезоні ми тричі відбирали у них очки, постараємося зробити це ще раз. У них гравці всі сильні, виділити когось складно.

Санжар: Хочеться обіграти Шахтар, але це складно

Найскладніший опонент? Напевно це Віда. Домагой – дуже сильний футболіст, з величезним досвідом. Протистояти йому дуже складно. У Шахтарі хороший був Срна, але зараз на його місці діє Богдан Бутко. Дивився їх матч проти Наполі, це теж хороший футболіст, гравець збірної України.

Зоря і Маріуполь є головним конкурентами Олімпіка за 3-є місце.

Я вважаю, що це хороший сезон для мене, але можна грати ще краще. Десь не вистачало удачі, адже у мене багато моментів, але реалізую не всі. Потрібно працювати над цим, тоді я буду ще сильніше.

Збірна Марокко? Так, зі мною контактували в цьому сезоні. Мене знають в Марокко, адже я викликався в олімпійську збірну Марокко. Звісно, хотів би зіграти на ЧС-2018", – цитує Моху офіційний сайт ФК Олімпік.