УКР РУС

Моха: Був в шоці, коли приїхав в Донецьк взимку

7 квітня 2017 Читать на русском

Півзахисник "Олімпіка" Моха розповів про свої виступи в Україні.

"Я грав в іспанському "Депортіво" (Уетор-Тахар), мій знайомий запропонував мені варіант з переїздом в Україну. Чому б і ні? Подумав – якщо вийде, то добре, якщо ні, значить, отримаю досвід.

Приїхав, коли в Україні розгорталися події в Криму і на Сході. Але мене це не лякало. Мені було комфортно, я намагався не помічати те, що відбувалося. Коли неподалік від Донецька був збитий літак, мама дуже хвилювалася.

Перший час було дуже складно. Непросто було звикнути до місцевої погоди, низької температури. Та й українська кухня для мене була новою, незвичною. Але потім освоївся і зараз вже відчуваю себе в Україні дуже комфортно, мені все подобається.

З проявом расизму в Україні ніколи не стикався.

Здивувала найбільше в Україні погода! Я був в шоці, коли приїхав взимку в Донецьк. Було -15, я ніколи не відчував такої температури. А ще й потрібно було виходити на тренування! Крім того, вразила мене "Донбас Арена", це феноменальний стадіон, найкращий в Україні. Я ніколи не грав на ньому, але був усередині. Навіть в Європі таких арен не так багато.

Хочу домогтися з командою успіху, допомогти їй завоювати право виступати в єврокубках і дебютувати з "Олімпіком" на євроарені.

З чим асоціюється Україна? Борщ і холодно!", – сказав Моха.

Немчанінов: Головне для "Олімпіка" – підвищити реалізацію

, а також у Viber