УКР РУС

"Могли чимось напоїти, опромінити": російський депутат знайшов дивовижне пояснення ганебному старту на Євро

13 червня 2021 Читать на русском

Лідер партії "Комуністи Росії" Сергій Малинкович підготував розкішну теорію, яка виправдовує поразку команди Черчесова у матчі проти Бельгії (0:3).

"Рахунок 0:3 для мене шокуючий. Дуже сильно підвели хлопці в день Росії. Звичайно, вся збірна знала про цей день, тому вони повинні були краще готуватися. Але знаєте, хочу сказати одну річ. Якби програли кілька років тому, то сказали б "ну програли і програли". Тобто не стали б заглиблюватися в одну єдину поразку. Але зараз, після історії з нашою тенісисткою Яною Сізіковою, яку просто з якимись абсурдними звинуваченнями затримали в Парижі, я вже нічому не здивуюся.

"Московська імперія має бути знищена": легендарний провідник "Правого сектора" захистив форму збірної України

Моя версія така: збірну Росії перед матчем з Бельгією могли чимось напоїти, опромінити, підмішати щось в їжу. Ми не знаємо, в якому стані вони виходили на поле. Тренер ж не ідіот, він не хоче втрачати своє місце. І, я впевнений, з ним, напевно, була проведена бесіда на найвищому рівні. Але так продути... Тут точно замішана якась третя сторона. Тому, на мій погляд, потрібно відновити радянську традицію – на кожен матч з командою повинні їздити п'ять співробітників ФСБ. Найкраще, щоб чекісти були впроваджені до складу команди, і ніхто не знав, хто він насправді. Словом, в збірній повинна бути людина, відповідальна за морально-політичну обстановку.

Зараз, за ​​підсумками матчу з Бельгією, потрібно зробити висновки і провести розслідування. Якщо з'ясується, що ніхто їх не труїв і не опромінював, то тренер повинен бути замінений, а футболісти – позбавлені преміальних за цю гру. У матчах з Данією і Фінляндією команда повинна спокутувати провину кров'ю", – заявив Малинкович у коментарі Sport24.

Бельгія економно розправилася з Росією на Євро-2020 – футбольне самогубство від команди Черчесова