УКР РУС

Модріч: Україна – це перший по-справжньому серйозний суперник у цій кваліфікації

23 березня 2017 Читать на русском

Півзахисник збірної Хорватії Лука Модріч поділився очікуваннями від матчу з Україною у рамках відбору до ЧС-2018.

"Дуже чекаємо завтрашньої гри. Присутність публіки є дуже важливою для нас, адже потрібна підтримка. Ми віримо, що глядачі будуть з нами і не тільки тоді, як все добре, але й коли будуть складнощі. Збірна України є дуже серйозним суперником, ця команда дуже виросла в останній час, і це перший по-справжньому серйозний суперник у цій кваліфікації.

2 рази грали проти України і не перемогли? Пам’ятаю ці матчі, ми грали добре, зробили все, що могли зробити, але, на жаль, результат був такий, який ви знаєте. Завтра сподіваюся буде більше удачі, і ми завершимо матч із хорошим результатом.

В чому особливість академії "Динамо" Загреб, що так багато виконавців хороших? Справді, з цього клубу вийшло багато талановитих гравців. Думаю, секрет в тому, що тут дуже багато виконують роботи. Думаю, через роботу та піт й виникають ці позитивні результати.

Як сприймають Шевченка наші гравці? Так, дійсно він тренер збірної та був одним з найкращих нападників, про якого можна говорити. Він великий гравець, і думаю, що він робить правильну роботу у збірній України. Тепер у нього завдання перемогти нас, і думаю, завтра побачимо, чим це завершиться.

Що варто очікувати від моєї гри? Завтра ми побачимо, як я себе покажу, надіюся, що буду на рівні. Наша гра – це гра команди. Тут ніхто не грає сам за себе. Як діятимемо разом, таким буде й результат. Не хотів би себе виділяти.

Що я вважаю комфортною зоною збірної України? Загалом, ми не дуже говорили про Україну під час підготовки, звичайно, знаємо, що це сильна і міцна команда. Там є беззаперечні лідери, такі як Ярмоленко та Коноплянка. Ми любимо обговорювати сильні сторони суперника, а слабкі сторони збірної України ви побачите завтра у матчі", – розповів Модріч.

Передматчева прес-конференція Андрія Шевченка

Матч Хорватія – Україна відбудеться 24 березня о 21:45. Чачіч оголосив заявку на матч. Шевченко також визначився з остаточним списком гравців на гру, яку обслужить іспанський арбітр Матеу Лаос.Збірна України перед матчем провела збори в Австрії. На грі в Загребі очікується аншлаг.

, а також у Viber