УКР РУС

Модріч: Ситуація Хорватії просто катастрофічна – неймовірно, що ми так мучимось

7 жовтня 2017 Читать на русском

Капітан збірної Хорватії Лука Модріч був одним із тих, хто фактично долучився до звільнення Анте Чачіча з посади головного тренера.

Після 5-и перемог у стартових 7 матчах відбору ЧС-2018 у групі I, де також виступає збірна України, хорвати тепер практично втратили шанси на перше місце. Ісландія відірвалась від переслідувачів на 2 очки, а в останньому турі приймає в рідній фортеці Косово.

Хорватія отримала нового головного тренера

"До нашого матчу проти Ісландії все йшло добре, а тепер раптом нічого не виходить. Це чиста правда, ситуація катастрофічна, але ми ще маємо шанс все виправити.

Україна – Хорватія: Брозовіч не зіграє, Манджукіч під питанням

Проти Фінляндії у нас було мало моментів, а коли ми забили, сталось неймовірне. Ми відбивались, чекали фінального свистка. Це проти природи нашої національної збірної.

Неймовірно, що ми настільки мучимось проти Фінляндії і Косова – команд, яких раніше легко обігравали", – цитує півзахисника Реала Goal.com.

До слова, матч з фінами став 100-м для Модріча у збірній Хорватії. У понеділок, 9 жовтня, Хорватія зіграє проти України у вирішальному матчі відбору.