УКР РУС

Модель зйомок в стилі "ню" Ангеліна Петрова: Хочу позувати для збірної України

23 вересня 2015 Читать на русском

"Футбол 24" розшукав рятувальницю запорізького "Металурга", і вона розповіла нам про свою резонансну еротичну фотосесію, листування із найкращим російським футболістом, а ще назвала топ-5 найсексуальніших гравців планети.

Запорізький "Металург", як і практично всі українські клуби, переживає дуже скрутні часи. З першого жовтня остання команда Прем'єр-ліги може залишитися без фінансування. Тому будь-яка допомога - на вагу золота.

Несподівано тендітне плече команді рідного міста підставила Ангеліна Петрова - відома запорізька модель зйомок у стилі "ню". Кадри з її фотосесії на стадіоні "Славутич-Арена" блискавично поширилися медіа-лабіринтами. Про "Металург" заговорили, як і про чарівну запоріжанку.

"Футбол 24" спробував заглибитися у таємниці професії, яка здатна непогано прислужитися українському футболу.

"Вперше це довелося робити з м'ячем"

- Ангеліно, ви взяли участь у відвертій футбольній фотосесії - заради порятунку запорізького "Металурга". Звідки такий благородний порив? Чия це ідея?

- По-перше, не вважаю цю зйомку відвертою! Нічого не видно, все прикрито, це навіть не топлес! Мене вже досить давно запрошували на зйомку листівки для матчу, але в мене не було вільного часу. Фотограф Олег Федосенко щомісяця проводив подібні зйомки дівчат в образі вболівальниць. І ось у вересні я таки погодилась. Але вже під час зйомки дізналась, що моїх фото не буде у листівці, бо коштів не вистачає, і її скоротили на декілька сторінок. Тоді ми й вирішили: ця фотосесія стане кроком на підтримку "Металурга".

- Що для вас було найскладнішим під час цього процесу?

- Не виникло ніяких складнощів. Я 4 роки займаюсь моделінгом, і це була звичайна зйомка. Щоправда, вперше це довелося робити з м'ячем (Усміхається).

- Яким конкретним чином ваша фотосесія має допомогти "Металургу" в боротьбі за виживання?

- Я вважаю, що ця зйомка - то такий собі інформаційний привід, щоб привернути увагу до проблеми клубу. Можливо, знайдеться спонсор.

- Якими є перші результати вашої бомбезної акції? Чи побільшало чоловіків, які напрошуються до вас у друзі в соцмережах або впізнають на вулиці?

- Ну, поки що є активність у соцмережах. Уваги завжди вистачало і для мене це, скоріше, негативний аспект, ніж позитивний! Незважаючи на свою діяльність і активність у соцмережах, я дуже не люблю увагу до себе.

- Я так розумію, що за "Металург" ви - з дитинства? 

- Це логічно. Я живу в Запоріжжі і змалечку вболіваю за все рідне, запорізьке. Вважаю, мене підтримає кожен житель нашого міста. Можна не стежити за спортивними подіями, але підтримка рідних команд чи спортсменів - це в кожного у серці (Усміхається).

- Яким був ваш перший похід на стадіон? Хто грав у той день?

- Не буду лукавити - я жодного разу не ходила на стадіон! Тільки перегляд матчів перед телевізором. У мене завжди існувало бажання піти, але немає з ким. Саму ж туди не відпускав мій хлопець. Він, як ви вже зрозуміли, не любив футбол. Зараз мій коханий теж не особливо у захваті від гучних масових скупчень народу, і я з ним погоджуюсь. Вдома на дивані мені комфортніше (Усміхається).

- Кого з гравців теперішньої команди "Металурга" ви знаєте? Можливо, навіть особисто?

- З теперішнім складом не знайома, але вчора хтось із гравців додав мене на Фейсбуці.

"З Роналду вся косметика закінчуватиметься вдвічі швидше"

- Що у футболі вас досі дивує і не вкладається вам у голові?

- Та я багато чого не розумію у футболі, як і більшість жінок, тому не буду оригінальною.

- У вашому портфоліо є фото, де ви у футболці "Барси" з прізвищем Мессі. Це ваша улюблена команда і гравець?

- Ні. Просто у мене була зйомка в Барселоні, і фотограф подарував мені цю футболку.

- Загальновизнаним красунчиком є Кріштіану Роналду. Яке ваше ставлення до нього? Чи до вподоби вам, що він голить ноги, користується косметикою і так далі?

- О, ні-і-і, це занадто! Чоловік повинен стежити за собою, але не так, як жінка. Як із ним жити? Вся косметика буде закінчуватися в два рази швидше (Сміється).

- Ваш рейтинг топ-5 найсексуальніших футболістів планети?

- Перше місце - це Девід Бекхем. Напевно, це ще з дитинства така симпатія до нього. На другому місці - Зідан. Так-так, пам'ятаю, наче вчора, чемпіонат світу 1998 року. Скоріш за все, тоді я вперше захопилася футболом. Третій - Мессі. Четвертий - Роналду. Попри все він таки красунчик (Усміхається). А ще у топ-п'ятірку я б внесла Хабі Алонсо.

- Чи були у вас романи з футболістами?

- Роману не було, але листувалася з найвідомішим російським футболістом.

- Овва! Аршавін? Кержаков? Широков?

- Я не буду відповідати на це запитання. Але ви правильно назвали прізвище.

- Чи є у вас рожева мрія вийти заміж за футболіста?

- Так, десь років у 10-15 мріяла про таке.

"У житті і в кадрі - це дві різні Ангеліни"

- Ви полюбляєте працювати в стилі "ню". Чим вам до вподоби ваша діяльність?

- Я знімаюсь у цьому жанрі, але не скажу, що він мій улюблений. Просто ніколи не бачила в цьому нічого сороміцького, тому і спробувала, а потім затягнуло. З моїм невеличким зростом простіше знайти роботу саме у такому жанрі. Насамперед я люблю перевтілюватися на зйомках, приміряти цікаві образи і бути актрисою. Дуже люблю емоційні зйомки. Можу і заплакати, і в холодну воду залізти (Сміється).

- Можливо, ви поєднуєте фотосесії із навчанням? Який фах здобуваєте?

- Я вже закінчила навчання декілька років тому. Спеціальність - реклама та зв'язки з громадськістю. 

- Батьки із розумінням ставляться до вашого захоплення?

- Ну, є свої складнощі, скажімо так.

- Дехто вас називав "порномоделлю". Було образливо?

- Так, мені образливо. З іншого боку я розумію, чому так кажуть. Просто не всі можуть побачити дуже тонку грань між еротикою, порно та "ню".

- Який ваш особистий секрет краси?

- Секретів немає. Просто потрібно працювати над собою кожен день. Не лінуватися. Бути жіночною. Усміхатися і, незважаючи на складнощі у своєму житті, не забувати про себе.

- Для яких журналів і модних брендів ви вже знімалися?

- Не можу я назвати якихось великих брендів. Це були місцеві рекламні журнали, каталоги суконь та білизни. Знімалася для зовнішньої реклами ювелірного бренду, календарів. Моє обличчя можна знайти на упаковці фарби для волосся. А ще я знімалася для американського Playboy! Можливо, після резонансної футбольної зйомки мене запросить наш, український Playboy? Я не проти (Усміхається).

- У світі в центрі уваги перебувають "футбольні" фотомоделі. Наприклад, росіянка Іріна Шейк, полячка Наталя Сівец, британка Шарлотта Спрінгер. Чи прагнете досягти їх рівня?

- Звісно, рівень цих моделей приваблює, але я дивлюся на стан справ об'єктивно. У мене маленький зріст і тому одного бажання - мало. З такою комплекцією я можу досягти успіху лише в жанрі відвертих зйомок для чоловічих журналів. Так, я хочу бути на обкладинці чоловічого журналу, але це не головна ціль. Не хочу присвячувати своє життя лише відвертим зйомкам.

- Чи є у вас ідеї нових футбольних проектів? Якщо так, то які вони?

- Футбольна тема захопила мене зовсім недавно, тому грандіозних ідей ще не з'явилось у моїй голові. Але я б з радістю взяла участь у схожій зйомці, щоправда, вже іншого, більшого масштабу. Можливо, для збірної України? (Усміхається).

- Як щодо табу? На що ніколи не погодитеся під час зйомки?

- Цікаве запитання. Ніяких зйомок "ню" з чоловіком у кадрі! Напевно, це все.

- Ви від природи є такою незакомплексованою, готовою до оголення, чи раніше були сором'язливою?

- Не повірите, але я і зараз дуже сором'язлива. У житті і в кадрі - це дві різні Ангеліни. Камера мене надихає, я граю, відчуваю свободу. Що складніша зйомка, то більше мене перехоплюють емоції! А в житті... Іноді я соромлюсь навіть кудись подзвонити.

- Якими ви були до приходу у модельний бізнес? Опишіть себе...

- Не можу сказати, що я дуже змінилась. Змінилася хіба що зовні, схудла на 20 кілограмів, змінила колір волосся. А мій характер не змінився. Можливо, стала трішки впевненіша в собі, але вважаю, що з цим ще треба працювати. Як і більшість дівчаток, я в дитинстві мріяла про кар'єру акторки, співачки, моделі, мене це дуже приваблювало! Співати я не вмію, а частину свого акторського таланту (так, я вважаю, він є) перенесла до модельного бізнесу. Спочатку це було лише хобі, і я уявити собі не могла, що це стане моєю роботою. Але час минає, я дорослішаю і розумію, що потрібно себе шукати. Як то кажуть: я ще не знаю, ким я буду, коли виросту (Усміхається).

Олег Бабій, Футбол 24

Follow me on Twitter

Читайте також:

Твіттеріада. Вона пристрасно глорила проти "Шахтаря", а тепер чекає на покарання

Твіттеріада. Поки Роналду спить, спокусниця Янузая пише вірші і хоче "вільно блукати тілом"