УКР РУС

Мій дім – моя фортеця. 16 тур Першої ліги. Анонс недільних матчів

9 листопада 2014
Автор: Дмитро Гончар

16 тур Першої ліги завершиться двома недільними матчами, серед яких є битва між рівними командами, гра фаворита з аутсайдером, але не варто забувати, що футбол - непередбачувана штука. Це правило і довів вчорашній ігровий день.

"Динамо-2" – "Миколаїв"

Тур в неділю відкриють очною зустріччю між собою   "Динамо-2" і "Миколаїв". Обидва колективи знаходяться в середині турнірної таблиці з однаковою кількістю очок і ділять десяту і одинадцяту позиції відповідно.

Динамівці зараз знаходяться у чудовій формі – у останніх чотирьох матчах кияни зуміли здобути три перемоги і одну гру звести внічию. Таким чином команда Хацкевича змогла вибратися з низів таблиці і переміститися у середину. Також варто зауважити, що кияни у цьому сезоні суто домашня команда. На своєму рідному стадіоні "біло-сині" зіграли сім поєдинків у яких здобули 5 перемог, одну нічию і поразку. Отже, супернику, який приїжджає до Києва, точно буде непереливки.

Миколаївці  у своїх чотирьох останніх матчах не відзначаються ніякою стабільністю – перемога чергується з поразкою або нічиєю. У гостях "Миколаїв" виглядає більш-менш достойно  – здобуто 9 очків  у семи матчах.

Нас очікує протистояння між рівними колективами, але не варто забувати про фактор рідного поля для киян.

"Тернопіль" -" Гірник"

Завершить цей тур протистояння між "Тернополем" і криворізьким "Гірником". Якщо дивитися на цей матч через призму турнірної таблиці, то можна зрозуміти, що безумовним фаворитом є "Тернопіль", який бореться за вихід у Прем’єр-лігу. Тернопільский колектив є домашньою командою – із своїх 26 загальних пунктів тернопільці здобули вдома сімнадцять – це просто надзвичайний результат. Навідміну від господарів, які борються за найвищі місця, "гірники" змушені "боротися за життя", адже відступати нікуди - на п’яти вже наступає алчевська "Сталь", яка завдяки вчорашній перемозі зуміла скоротити відстань до криворіжцв до одного пункту. На мою думку, обидва колективи будуть грати обережно, адже помилка може коштувати дорого.