УКР РУС

Міцний горішок для "Тернополя". Анонс стартового матчу 20 туру Першої ліги

3 квітня 2015
Автор: Дмитро Гончар

Тур відкриється матчем у п'ятницю, у якому свої турнірні завдання вирішуватимуть команди із верхньої частини таблиці.

"Тернопіль" у минулому турі здобув технічну перемогу над алчевською "Сталлю", що дозволило господарям закріпитись на четвертій сходинці у таблиці. Та більше того - відсутність гри у минулий вікенд дозволила підопічним Івегеша якісніше підготуватись до протистояння з полтавцями, які минулої суботи впевнено здолали чернівецьку "Буковину" із рахунком 2:0.

Останній матч між цими колективами завершився безгольовою нічиєю, але сьогодні такий варіант малоймовірний, адже господарі перебувають у кроці від того, щоб завоювати бронзові медалі чемпіонату або взагалі підвищитись у класі, але для здійснення найзаповітнішої мрії головного керманича тернопільської команди - виходу у Прем'єр-лігу, хлопцям із Тернополя потрібно кожного матчу викладатися на 150% і, безумовно, очікувати помилок від суперників, які знаходяться вище у турнірній таблиці. Ось такі завдання ставить перед собою команда, яка ще донедавна виступала у Другій лізі.

Гості теж далеко не остання команда у чемпіонаті, яка, щоправда, не може похизуватися надрезультативністю і видовщністю в атаці, зате має надміцну оборону. У цьому розіграші Першої ліги полтавці пропустили лише 15 голів - це один з найкращих показників у чемпіонаті, якщо не брати до уваги лідерів першості.

"Полтава" повинна стати справжнім випробуванням для "Тернополя", який ставить перед собою максимальні цілі у цьому сезоні, отже гра, яка розпочинається у 18:00, покаже, хто чого насправді вартий.

Прогноз "Футбол 24": Мінімальна перемога господарів

Прогноз вболівальників: перемога "Тернополя" 64.17%, "Полтави" 12.01%, а на нічию поставило 23.82% відвідувачів сайту.