УКР РУС

Мирова Гудими з клубом – підтвердження безпідставності претензій гравця, – заява Карпат

6 березня 2018 Читать на русском

Львівські Карпати зробили офіційну заяву щодо укладення мирової угоди з Володимиром Гудимою, який намагався відсудити заборгованість по зарплаті у розмірі 74 тисяч доларів.

У львівських Карпатах вважають, що рішення Гудими піти на мирову з Карпатами – свідчення безпідставності претензій гравця. Про це йдеться у заяві клубу, розміщеній на офіційному сайті.

"ФК Карпати вважає за необхідне поінформувати громадськість про те, що спір у Клубу існував та продовжує існувати не з Гудимою, а з системою, яка використовуючи футбол роками висмоктувала із клубів фінансові ресурси.
Прізвища конкретних функціонерів цієї системи частково було названо в ефірі програми "ПроФутбол" 4 березня 2018 року: ведучий Ігор Циганик достатньо доступно розтлумачив глядачам про "організоване злочинне угрупування", яким моделювались несправедливі рішення на користь футболістів.

"У Володі сльози стояли на очах". Як Козловський позбавив Карпати боргу перед Гудимою

Щодо екс-футболіста Клубу, то очевидно, що його відмова від претензій свідчить про те, що такі претензії були безпідставними. ФК Карпати цінує зусилля усіх небайдужих осіб, зокрема – уболівальників, які зайнялися збором коштів для Гудими, однак просить не продовжувати цю діяльність, натомість посприяти проведенню об’єктивного розслідування цієї справи, а коштам знайти більш гідне застосування – наприклад, передати на потреби захисників наших східних кордонів", – йдеться в заяві.

Нагадаємо, КДК ФФУ зняв з Карпат 6 очок за несплату заборгованості Володимиру Гудимі. Фанати Карпат почали збір коштів для футболіста.

Сьогодні Гудима та Карпати за посередництва президента Руху Григорія Козловського уклали мирову угоду.