УКР РУС

Мінус два. "Болонья" - "Ювентус" - 1:1. ВІДЕО

7 березня 2012 Читать на русском

Якщо б перемога у чемпіонаті присуджувалася за кількість нічиїх, то "Ювентус" був би безсумнівним лідером.

Хоча, зважаючи на події у першому таймі, “Стара синьйора” цілком могла зазнати першої поразки у чемпіонаті. “Болонья” оборонялася дуже вдало і постійно намагалася переадресувати м'яча на свого капітана Марко ді Вайо. На 17-й хвилині гри така тактика себе виправдала і ді Вайо вдало використав пас від Раміреса — 1:0.

В подальшому гра була рівною, тож не дивно, що більше рахунок до перерви не змінювався. Другу половину зустрічі гості розпочали з атак, проте господарі продовжували вдало оборонятися. Вдало до 59-ї хвилини. Саме тоді Пірло видав геніальний пас на Вучініча і Мірко майстерно перекинув голкіпера “Болоньї” Жійє.

“Ювентус” не мав права втрачати очок, аби не відпустити вперед “Мілан”, який навіть в разі нічиєї туринців ставав одноосібним лідером. Так, зрештою, і сталося, тож тепер "россонері" випереджають своїх основних переслідувачів на два пункти. А нервозність у звітному матчі призвела до того, що туринці багато помилялися в нападі. Нервував і наставник “Юве” Антоніо Конте, через що в середині другого тайму арбітр його і вилучив.

Та було у цьому матчі у "бьянконері" ще одне вилучення — на 84-й хвилині, отримавши другу жовту картку, завершив гру Бонуччі. Після цього про перемогу гостям годі було й думати, а от “Болонья” могла таки вирвати перемогу, проте господарі не зуміли як слід скористатися штрафним в небезпечній близькості до воріт Буффона. У підсумку — 1:1. 13 нічия “Ювентуса” у 26 зіграних турах.

“Болонья” - “Ювентус” - 1:1 (1:0)

Голи: ді Вайо, 17 — Вучініч, 59

Попередження: Перес, 60, Рамірес, 68, Портанова, 85 — Бонуччі, 21, 84, Пірло, 34, Відаль, 90

Вилучення: Бонуччі, 84 (Ю)