УКР РУС

Мінімальні перемоги Вольфсбурга, Штутгарта, нічия Байєра та дубль Лєвандовскі у ворота Вердера

26 серпня 2017 Читать на русском

В 2 турі Бундесліги перемогу святкували Вольфсбург, Баварія, Штутгарт. Борусія М та Хоффенхайм з своїми суперниками зіграли в результативну нічию.

У першому турі Айнтрахт не впорався з Фрайбургом – 0:0. Тепер на "орлів" чекали "вовки". Гості мінімально перемогли завдяки голу Дідаві та взяли перші очки в новому чемпіонаті.

Результативний матч видався у Аугсбурзі, де місцева команда зустрічала "жеребців". Господарі вже забили на першій хвилині, на що Борусія М ще в першому таймі відповіла двома голами. Однак наприкінці першого тайму Кордова врятував для господарів очко – 2:2.

Один з ключових матчів туру відбувся у Леверкузені. "Аптекарі" вийшли вперед завдяки пенальті. На старті другого тайму команди обмінялися голами. Останнє слово було за "селянами" Нагельсманна, за яких знову забив Марк Ут. У 3 турі нещодавній суперник Ліверпуля зіграє проти грізної Баварії; Байєр вирушить до Майнца.

Баварія довго нічого не могла зробити з Вердером. Мало того, "музики" могли забити першими, але удар Аугустінссона заблокував Зюле. Посеред другого тайму дублем вистрілив Лєвандовські. Цілком можливо, що перший гол поляк провів з офсайду. Баварія в перших двох турах набирає 6 балів.

Штутгарт мінімально здолав Майнц – класним ударом головою відзначився Бадштубер. На 80 хвилині шваби могли закріпити свою перевагу, але Сімон Теродде не реалізував пенальті.

Чемпіона Німеччини 2017/18, 2 тур

Айнтрахт – Вольфсбург 0:1

Гол: Дідаві, 22

Аугсбург – Борусія М – 2:2

Голи: Фіннбогасон, 1, Кордова, 89 – Закарія, 7, Вендт, 30

Байєр – Хоффенхайм – 2:2

Голи: Вендел, 31, пен., Белларабі, 49 – Крамаріч, 47, Ут, 70

Вердер – Баварія – 2:0

Голи: Лєвандовскі, 72, 75

Штутгарт – Майнц – 1:0

Гол: Бадштубер, 53

На 80 хв. Теродде (Ш) не реалізував пенальті