УКР РУС

Минай долучився до благочинності під час пандемії коронавірусу

31 березня 2020 Читать на русском

Першоліговий Минай не залишився осторонь проблем українців під час карантину та активно допомагає жителям Закарпаття.

Волонтери Миная разом з представниками Minaj Ultras розвозитимуть пакети з продуктами та засобами індивідуального захисту мешканцям, які перебувають в "зоні ризику", інформує офіційний сайт Миная.

Маліновський: Хто думає, що коронавірус – це жарт, то ви ідіоти

"Всі ми зараз стали заручниками цього небезпечного вірусу, який поширився світом. Тому важливо у цей непростий для всіх нас час максимально об’єднати свої можливості та зусилля, і допомогти тим, хто цього дійсно потребує.

Такими діями ми хочемо нагадати закарпатцям, що їх не залишили на самоті із цією бідою. І такими вчинками ми хочемо, аби більше людей "зони ризику" мали змогу залишатися вдома і не наражати себе на небезпеку, а не думали, як прогодувати себе. Це головне. Гадаю, разом ми переживемо цей нелегкий час, станемо тільки сильнішими, і все повернеться на свої місця", – зазначив президент ФК Минай Валерій Пересоляк.

Нагадаємо, що це не єдина волонтерська акція клубу. На днях представники Миная вручили важливі засоби індивідуального захисту для лікарів обласної клінічної інфекційної лікарні Ужгорода, які борються із пандемією коронавірусу COVID-19. Окрім цього, клуб запустив акцію безкоштовної доставки продуктів.

"Мають все в дупі": нова зарплата футболістів шокує – Костевича, Бутка та інших українців спіткав гучний обвал у Польщі