УКР РУС

Мілевського запрошує "Рух" з Винник, - Панков

28 квітня 2016 Читать на русском

Відомий агент Олександр Панков розповів про варіанти продовження кар'єри Артема Мілевського.

"Дійсно, нещодавно я розмовляв з президентом клубу "Рух" (Винники) Григорієм Козловським. Було приємне спілкування, я з дуже великою повагою ставлюся до людей, які в такий непростий час вкладають гроші в український футбол. Це був наш перший контакт, було приємно з ним познайомитися та поспілкуватися. Але я йому пояснив, що сьогодні в нас вже є кілька пропозицій як з європейських клубів, так і з дальнього зарубіжжя. Він виявив бажання бачити Артема в своїй команді. Проте я не скажу, що ми вступили в офіційні переговори. Поки це було лише спілкування, знайомство. Він попросив передати Мілевському його запрошення, що я і зробив. Однак імовірність цього поки становить 1% - все в житті реально, і можна однаково припускати, що Артем влітку опинитись як у "Русі", так і в Манчестер Юнайтед.

Президент винниківського "Руху": Мілевський подумає над нашою пропозицією

Про які варіанти я згадував? Мова йде про клуби з першої Бундесліги, а також з Румунії та Греції. Наразі ми вивчаємо пропозиції. Визначатися будемо вже в травні - тільки тоді можна буде з більшою часткою ймовірності сказати, в якій команді Артем продовжить кар'єру.

Щодо Конкордії скажу так: попереду у Артема ще 7 ігор, і він повинен їх провести на найвищому рівні - багато забивати, віддавати багато результативних передач. Слава Богу, що він знайшов свою команду та демонструє там відмінні результати", - розповів Панков.

Нагадаємо, нещодавно повідомлялось, що Артем Мілевський планує у кінці сезону покинути розташування "Конкордії".

100 м'ячів Артема Мілевського. Знакові голи українського форварда