УКР РУС

Мілевський: Збірна України - болюча для мене тема

21 березня 2016 Читать на русском

Форвард румунської "Конкордії" Артем Мілевський підтримав колишніх партнерів по "Динамо" в Києві на матчі з "Зорею".

Колишній нападник збірної України і "Динамо", а зараз - форвард румунського клубу "Конкордія" Артем Мілевський приїхав підтримати екс-одноклубників до Києва. Він відвідав матч 19-го туру чемпіонату УПЛ "Динамо" - "Зоря", в якому його колишні партнери здобули важку перемогу з рахунком 1:0. За матчем Артем спостерігав з трибуни, а після гри поділився своїми враженнями.

Їхали з Румунії 7 годин автомобілем. Проїхали Чернівці - пробили колесо. Тут ще й сніг пішов. Загалом, з пригодами добиралися. Але головне, що "Динамо" виграло! - Розповів Мілевський. - Вважаю, що у "Динамо" більше шансів на чемпіонство, ніж у "Шахтаря".

Мілевський прибув до Києва як приватна особа. На відміну від того ж воротаря Дениса Бойка, який теж був помічений на трибуні під час матчу "Динамо" - "Зоря". Але голкіпер турецького "Бешикташа" приїхав до столиці України на збір національної команди, в той час як Мілевського наставник першої збірної Михайло Фоменко вирішив не залучати до товариських матчів проти Кіпру в Одесі (24 березня) і Уельсу в Києві (28 березня). Мілевський не скаржиться, але говорить про це з погано прихованим розчаруванням:

Збірна - це болюча для мене тема. Я зі свого боку роблю все, що від мене залежить: виходжу на поле, забиваю. Але є тренерський штаб, йому вирішувати: хто гідний виступати за збірну, а хто ні. Я на це вплинути не можу.

Руслан Меженський, Футбол 24

Дубль Мілевського допоміг "Конкордії" перемогти в матчі проти "Ботошані"