УКР РУС

Мілевський зароблятиме в рази більше озвученого, - Панков

8 лютого 2016 Читать на русском

Агент Артема Мілевського Олександр Панков заперечив мізерну зарплатню екс-форварда "Динамо" в "Конкордії".

"Я навіть не знаю, звідки взялася інформація з приводу його зарплати, але про його умови і бонуси знають тільки я, Артем і президент клубу. Що стосується цифр, які називалися в пресі, то вони не мають під собою жодної підстави.

Я не знаю, кому це потрібно, навіщо обговорювати ці речі, але можу запевнити, що у Мілевського зарплата в кілька разів вища, премії передбачені у великому розмірі залежно від того, скільки він заб'є м'ячів, скільки віддасть гольових передач, скільки матчів команда виграє. Є бонус за перемогу в Кубку ліги. Тобто прописано багато бонусів, крім самої лише зарплати.

Тому ще раз повторюю - ті цифри, які називалися раніше в пресі, не відповідають дійсності. Хто піднімає ці хвилі - незрозуміло, але ми не будемо на них звертати увагу. Головне завдання Артема - грати, і якщо всі будуть задоволені, а всі завдання будуть виконані - контракт може бути пролонгований. Чому б і ні? Але залежати це буде, повторюся, від результатів команди і особистих результатів Артема", - розповів Панков.