УКР РУС

Мілевський: З дня на день чекаю пропозиції від європейських клубів

7 вересня 2015 Читать на русском

Український нападник Артем Мілевський розповів, чому покинув "Хайдук" і про плани на майбутнє.

"Тренер Борис Перек зіграв величезну роль у моєму переході в "Хайдук". Борис з моїм менеджером провернули дуже приємну для мене махінацію, швидко підписали контракт. Його участь у моєму переході я ніколи не забуду.

Перехід у винниківський "Рух"? Не хочу про цей "Русі" говорити. Просто через те, що там грає мій кент Саша Алієв, люди почали придумувати історії, жартувати над цим. Мені не смішно. Ніхто не збирається ні в якій "Рух", ні в які Винники. Всі питання до мого менеджменту.

Я не проти повернутися в Україну, і мені дзвонили з конкретною пропозицією клуби Прем'єр-ліги. Але скажемо так, ці "дзвінки" мене не влаштували. Якщо надійде пропозиція від хорошого клубу, готовий розглядати. Що стосується "Дніпра", то у мене з Мироном Маркевичем дуже хороші стосунки склалися ще з того часу, коли ми разом працювали в національній збірній.

Також він завжди перед грою тиснув мені руку, коли він був тренером "Металіста", а я - гравцем "Динамо". Я його дуже поважаю як тренера. До того ж дуже переживав за його команду в Лізі Європи в минулому сезоні.

Наразі розірвав контракт з "Хайдуком", тому що хочу грати у футбол. З дня на день чекаю пропозиції від європейських клубів. І тоді буду розуміти що далі", - сказав Мілевський.

Раніше агент Мілевського натякнув, що Артем може прдовжити кар'єру у "Дніпрі".