УКР РУС

Мілевський відпочив в чотири рази дорожче, аніж Шева та інші

9 липня 2011 Читать на русском

"Комсомольська Правда" (в Україні) підрахувала, скільки витратили на морях зірки українського футболу.

 

Артем Мілевський, “Динамо” (Київ)

Зарплата - 1,4 млн євро на рік.

Де відпочив - Сен-Тропе (Франція).

Скільки витратив на відпустку - 50 тисяч євро.

Ще 7 червня на своїй сторінці в “Однокласниках” Мілевський розкрив плани на відпустку. “У відрив!” - написав форвард у своєму статусі. А через кілька днів зізнався, де саме “відривається”. Виявилося, нападник “Динамо” і збірної України відпочивав на Лазурному Березі у Франції, а точніше - в Сен-Тропе.

Компанію динамівцю склав його добрий друг Денис Адлейба, подруга-одеситка на ім'я Маша, а також телеведуча Кульбаба, з якою Артему приписують роман. В інтернет потрапили фотографії, де компанія розпиває вино, катається на яхті і дуріє у воді.

Як відомо, нападник “Динамо” вміє жити на широку ногу. Тому, щоб підрахувати його витрати на відпустку, “КП” почала шукати найрозкішніше житло в Сен-Тропе. Виявилося, що елітні вілли там пропонують орендувати за 4 тисячі євро на добу. Якщо припустити, що у Франції форвард провів 10 днів, отримаємо 40 тисяч євро. У цю вартість входить цілодобове сервісне обслуговування на рівні п'ятизіркового готелю. Додамо сюди авіаперельоти і кишенькові витрати, виходить близько 50 тисяч євро.

 

Андрій Воронін, “Динамо” (Москва)

Зарплата - 3 млн євро на рік.

Де відпочив - Ібіца (Іспанія).

Скільки витратив на відпустку - 30 тисяч євро.

На сторінці форварда московського “Динамо” в “Однокласниках” значиться статус “Хочу назад на Ібіцу !!!”. Дружина футболіста Юлія на своїй сторінці продемонструвала, чим же так сподобався іспанський курорт її чоловікові - парочка в обнімку позує на тлі блакитного моря.

Оренду будиночка на самому узбережжі тут пропонують за 15 тисяч євро (10 днів), додамо сюди кишенькові витрати і авіаперельоти, отримаємо близько 30 тисяч євро.

 

Олександр Алієв, “Динамо” (Київ)

Зарплата - 1 млн євро.

Де відпочив - Дубаї (ОАЕ).

Скільки витратив на відпустку - 22 тисячі євро.

Як розповів “Комсомолці” Олександр Алієв, відразу після фінального матчу в Кубку Україна півзахисник відправився в Дубаї, де пробув разом з дружиною Тетяною і двома старшими дітьми - Віталіком і Аліною - до 10 червня.

“Хотіли взяти з собою і наймолодшого Артемка, але йому ще рано подорожувати, лікарі не радять, - пояснив Олександр. - У Дубаї ми вже бували, просто цього разу я пообіцяв дружині, що ми будемо жити у відомому готелі “Парус”, який знаходиться у відкритому морі. А свої обіцянки я завжди виконую”.

Двотижневий тур (з розрахунком на двох дорослих і двох дітей) з проживанням в дворівневому номері, за підрахунками туроператорів, може обійтися в 12 тисяч євро. Додаємо сюди кишенькові витрати, отримуємо 22 тисячі євро.

 

Андрій Шевченко, “Динамо” (Київ)

Зарплата - 2,5 млн євро на рік.

Де відпочив - Лондон (Великобританія), Барбадос.

Скільки витратив на відпустку - 13 тисяч євро.

Андрій Шевченко вже давно замість тусовочних курортів вибирає тихий сімейний відпочинок. Благо форварду є і де пограти в його улюблений аристократичний гольф (у Шевченка особняк в графстві Суррей), і де повалятися на пляжі (кілька років тому капітан збірної України придбав віллу на острові Барбадос).

Ось у цих двох містах Шева і провів свою коротку літню відпустку. Як бачимо, витрати у футболіста мінімальні - лише на авіаквитки і кишенькові витрати. Авіаперельоти Київ - Лондон і Лондон - Бриджтаун (в обидві сторони) - 30 тисяч гривень. Як і іншим нашим відпускникам, “дамо” на кишенькові витрати 10 тисяч євро, в сумі отримаємо близько 13 тисяч євро.

 

Даріо Срна, “Шахтар” (Донецьк)

Зарплата - 4 млн євро на рік.

Де відпочив - Лазурний Берег (Франція).

Скільки витратив на відпустку - 20 тисяч євро.

Капітан донецького “Шахтаря” провів відпустку на півдні Франції разом з сім'єю. Подейкують, що компанію Срні і його дружині склав партнер Даріо по збірній Хорватії Ніко Кранчар. Півзахисник “Тоттенхема” зараз підшукує собі новий клуб. Ходили чутки, що в його послугах зацікавлене київське “Динамо”, але, схоже, Срна вирішив переманити Ніко до Донецька.

Як би там не було, і Срні, і Кранчару, здається, вдалося набратися сил на новий сезон. Туроператори стверджують, що VIP-гості найчастіше орендують для себе вілли. Вартість будиночка на березі - близько 10 тисяч євро на тиждень. Додамо сюди авіапереліт з Хорватії (Даріо, звичайно ж, за час відпустки і на батьківщині побував), а також кишенькові витрати і отримаємо приблизно 20 тисяч євро.

 

Євген ХАЧЕРІДІ, захисник “Динамо”:

“Після матчу зі збірною Франції ми з сім'єю, дівчиною та друзями відправилися на тиждень до Туреччини. Там прекрасний відпочинок, та й летіти недалеко, загалом, дуже сподобалося. Ми їздили на екскурсії, ходили в дельфінарій, були в горах, сплавлялися по гірській річці. Словом, цікавого було багато. Я віддаю перевагу активному відпочинку, тому на пляжі ми часто грали у футбол, волейбол, а в басейні - в баскетбол. Як сувеніри привіз додому турецькі солодощі, вино та інші дрібниці”.

 

Сергій Валяєв, півзахисник “Металіста”:

“Цього року ми не змінили своєї традиції і поїхали до Криму, де відпочиваємо останні п'ять років, поєднуючи відпочинок і лікування. Я там займаюся відновленням після сезону, роблю безліч процедур, так що виходить своєрідна робота, а не відпочинок. Часто крім дружини і доньки з нами їздять мої батьки, а цього року ми відпочивали разом з бабусею і мамою дружини. Словом, сонце, море, пісок, поруч близькі люди - що ще потрібно для хорошого відпочинку?”

 

Роман ЄРЕМЕНКО, півзахисник “Динамо”:

“Цю відпустку я провів удома, в Фінляндії. У мене відбулася радісна подія - народилася донька! Я дуже радий, що в цей момент зміг перебувати поруч зі своєю дружиною Марійкою, та й з дитиною встиг тиждень поняньчитися”.

 

Горан ПОПОВ, захисник “Динамо”:

“Після закінчення чемпіонату України я відправився додому в Македонію і днів п'ять провів зі своєю родиною - дружиною, сином та донькою, побачився з друзями та родичами. Потім вирушив у розташування збірної на матч з Ірландією. Віддавши борг країні, разом з дружиною та донькою поїхав на кілька днів до Афін. Ми відмінно провели час, загоряли, купалися в морі. Ми жили в приголомшливому місці - Гліфаде, там шалено красиво. Їздити на екскурсії не було потреби, адже я три роки грав у Греції, і ми з дружиною подивилися все, що тільки можна”.