УКР РУС

Мілевський розповів, як борються з коронавірусом у Білорусі – місцевий чемпіонат не закрили

28 березня 2020 Читать на русском

Нападник Динамо Брест Артем Мілевський нудьгує через пандемію і дивується, чому лише чемпіонат Білорусі продовжує функціонувати.

"Особливо нічим не займаюся, дивлюся передачі, фільми, серіали. Нудно, звичайно. Дивлюся зараз всі серії про Джеймса Бонда. Весь світ на карантині. Побоююся і я, і всі хлопці, які у нас. Всі приймаємо якісь пігулки, якісь таблетки, ставимо крапельниці. Все це дуже погано, всі чекають, коли це закінчиться.

Мілевський забив дебютний гол у сезоні – Динамо Брест здолало Слуцьк, тривожний сигнал для Хачеріді

Оскільки у нас ще не зупинили футбол, тренуємося на базі, тому нам немає сенсу підтримувати якусь форму вдома. Готуємося тут.

Дивно, що граємо тільки одні ми. У нас є контракти і зобов'язання перед нашим президентом і футбольною лігою. Продовжуємо грати.

Клубні лікарі допомагають, колектив у нас хороший. Разом збираємося, тренуємося, не дивимося ні на що і продовжуємо свою справу. Всі разом. Якось так", – сказав Мілевський в інтерв'ю YouTube-каналу Трендець.

Нагадаємо, чемпіонат Білорусі залишається єдиним турніром у Європі, який продовжує функціонувати попри пандемію коронавірусу. У місцевій першості триває другий тур.

Маліновський в авангарді Аталанти – GdS оцінила дебютний сезон українця в Серії А