УКР РУС

Мілевський: Пробачив "Хайдуку" 100 тисяч євро боргу

7 вересня 2015 Читать на русском

Український форвард Артем Мілевський розповів про причини відходу з "Хайдука".

"Після приходу нового тренера з Німеччини Даміра Буріча клуб почав робити акцент на молодь. При ньому я не грав, він мене не бачив у своїй команді. Все почалося з того, що новий наставник забрав у мене 10-й номер, аргументуючи це тим, що в тих командах, в яких він працює, немає десятих номерів. Мовляв, у нього в житті немає десятого номера, нібито вся команда - десятий номер. Вважаю, що це повна маячня.

Загалом, почалося все з цієї історії, потім я отримав пошкодження, відновлювався, в перших числах липня почав тренуватися. І за півтора місяці я не отримав жодного шансу проявити себе на полі. У мене не було навіть десяти хвилин у грі! Прийняв рішення, що так далі тривати не може. Хоча клуб нічого не говорив. Але, поспілкувавшись з керівництвом "Хайдука" і своїм менеджером, прийняли спільне рішення, що варто рухатися далі.

Для мене гроші ніколи не були на першому місці. Якби хтось із керівництва звернувся до мене і сказав, що у "Хайдука" не проста ситуація і, можливо, доведеться знизити мій контракт, оскільки клубу його складно виконувати, я пішов би на це. Без питань! Повторюся, гроші для мене не на першому місці. Розлучившись з клубом раніше терміну, я пробачив "Хайдуку" 100 тисяч євро.

Хорватські газети пишуть, що Мілевський пробачив клубу 100 тисяч євро, тому як хотів розірвати контракт і грати. Основна причина розставання з клубом - те, що я не граю. У 30 років неприємно сидіти на лавці або навіть не потрапляти в заявку. Мені це теж дуже неприємно. Ми вирішили, як вирішили, все за обопільною згодою", - сказав Мілевський.

Додамо, що Мілевський заявив, що у нього були пропозиції з України, але він чекає наразі пропозицій з Європи.