УКР РУС

Мілевський: Пірічу порадив би закрити свій рот, а не розповідати байки

10 жовтня 2015 Читать на русском

Новачок РНК "Спліт" Артем Мілевський спростував інформацію про те, що нібито він відмовився допомагати дітям із зони АТО, які приїхали до Хорватії.

"Ось, що хочу сказати з приводу висловлювань Піріча. Це чистої води "качка"! Тільки не зрозумію, для чого це йому. І взагалі, хто він такий, щоб робити подібні заяви? Повірте мені, я дуже добре ставлюся до дітей. І я чудово розумію всю важливість сьогоднішньої ситуації і готовий допомагати у будь-який момент. А Пірічу порадив би закрити свій рот і займатися своєю справою, а не розповідати байки. Дуже здивований такою заявою. Протягом усього життя я багато кому допоміг і ті, хто мене знають, можуть це підтвердити. Повторюся, якщо потрібна допомога, то я готовий допомогти. Головне, щоб ці гроші дійшли туди, куди потрібно. Ніхто не звертався ні до мене, ні до мого менеджера з тією історією, яку розповідає Піріч", - заявив Мілевський.

Нагадаємо, раніше футбольний агент Івіца Піріч заявив, що Мілевський відмовився підтримати дітей-переселенців із зони АТО.

До слова, тиждень тому Артем Мілевський підписав контракт з клубом РНК "Спліт" і зараз з новою командою проходить збір.

"Як мені в новій команді? Все дуже добре. Тренуюся в загальній групі, дуже хороший колектив у РНК "Спліт". Мене дуже добре прийняли, підтримали. Тренуюся і з нетерпінням чекаю наступної гри", - розповів Артем Мілевський.