УКР РУС

Мілевський певний час був для мене взірцем, а зараз Ярмоленко, - Яремчук

13 квітня 2016 Читать на русском

Молодий нападник київського "Динамо" в інтерв'ю для клубного журнала розповів про гру за команду і назвав гравців, які були для нього взірцем.

20-річний нападник "Динамо" Роман Яремчук, який цього сезону дебютував за основну команду киян, розповів в інтерв'ю для офіційного сайту "Динамо" про свої враження від дебюту, оптимальний вік для початку гри в основній команді та гравців, на яких рівнявся в певний час своєї кар'єри.

Про перший матч за основну команду

- Не дуже позитивні емоції – ми не перемогли, а я відіграв лише один тайм, показавши при цьому свою не найкращу гру. Тому вважаю свій дебют не дуже вдалим. Напередодні не знав, що гратиму у стартовому складі. Потім, коли мені повідомили (а це сталося за дві години до матчу), почав налаштовуватися, адже то була перша моя гра.

Про вік, який є оптимальним для дебюту за основну команду

- У кожного футболіста цей вік свій. Гравець має сам те відчути. Я зараз теж ще не можу зі стовідсотковою впевненістю заявити, що готовий бути гравцем основного складу «Динамо», мені ще вчитися і вчитися. Але для того, щоб чогось навчитися, треба грати й набиратися досвіду на високому рівні.

Про улюблений номер футболки

- Я завжди любив 11-й номер. У дитинстві мені дуже подобалася гра Дідьє Дрогба, який виступав під 11-м номером, брав із нього приклад. Можливо, тому цей номер і став моїм улюбленим.

Про гравців, які надихали

- Дійсно, десь у 2008-2010 роках Мілевський, на мою думку, був найкращим центральним нападником в Україні та одним із найкращих у Європі. Тоді він був для мене взірцем, як зараз Андрій Ярмоленко.

Нагадаємо, що офіційний дебют Романа Яремчука в першій команді "Динамо" припав на матч із "Олександрією" (1:1) в Кубку України, який відбувся 1-го березня.

"Якщо мені надійде дзвінок - я зберу валізу і приїду в "Динамо". Відверте інтерв'ю Мілевського